بررسی جرایم ارزهای دیجیتال به همراه نحوه پیگیری

وکیل برای کلاهبرداری ارز دیجیتال

وکیل برای کلاهبرداری ارز دیجیتال


در سال‌های اخیر ارزهای دیجیتال، توجه سرمایه‌گذاران زیادی را به خود جلب کرده ‌است. آگاهی نسبت به بازار سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال، می‌تواند موجب کسب سود افراد شود. در غیر این صورت امکان ورود ضرر به دلیل تحقق جرایمی مانند کلاهبرداری و سرقت در این زمینه وجود دارد. در شرایطی که شخصی در حوزه ارزهای دیجیتال متحمل ضرر و زیان ناشی از جرم شود، می‌تواند با مشورت وکیل ارز دیجیتال برای احقاق حق خود، اقدام کند.

رمز ارز چیست؟

رمز ارز که به آن رمز پایه نیز گفته می‌شود، نوعی رمز دیجیتال است که مستقل از بانک مرکزی عمل می‌کند. این نوع سرمایه‌گذاری می‌تواند برای بعضی افراد موجب سودهای فراوان شود و در بعضی مواقع ممکن است سبب ضررهای جبران‌ناپذیری برای مردم شود.

افراد زیادی وجود دارند که به‌ محض شنیدن سودآوری یک بازار، بدون تخصص و بدون داشتن هیچ‌گونه اطلاعاتی نسبت ‌به آن، سرمایه خود را به آن اختصاص می‌دهند. آن‌ها به دلیل ناآگاه بودن، سرمایه خود را از دست می‌دهند. لذا توصیه می‌شود قبل ‌از اقدام در رابطه با ارزهای دیجیتال و انتقال این ارزها از راهنمایی وکیل ارز دیجیتال بهره‌مند شوید.

وکیل بیت کوین

وکیل برای کلاهبرداری بیت کوین

بیت کوین یکی از ارزهای دیجیتال است که تولید آن نتیجه فعالیت محاسباتی زمانبری است که به آن ماینینگ گفته می‌شود. بیت کوین تحت مدیریت هیچ بانکی نیست و در تمام جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این رمز ارز، یک ارز غیرمتمرکز است که پردازش و اعتبارسنجی معاملات آن توسط شبکه انجام می‌شود؛ هیچ واسطه یا هیچ مرجع دولتی برای نظارت در فرآیند آن وجود ندارد.

بیت کوین نخستین پول رمزنگاری شده دنیا محسوب می‌شود. یکی از انگیزه‌های اختراع این پول، غیرمتمرکز بودن آن است. زیرا بدون هیچ نهاد مرکزی و بدون هیچ واسطه یا ناظری انتقال آن انجام می‌شود.

در خصوص بیت کوین نظام حقوقی کشور ما ساکت است. همین موضوع سبب شده افراد استفاده از آن را بلامانع بدانند. در بازار بیت کوین نوسانات فراوانی وجود دارد. توصیه می‌شود قبل‌ از سرمایه‌گذاری در این بازار، با وکیل بیت کوین مشورت کنید تا در دام افراد سودجو در این زمینه گرفتار نشوید.

چرا مورد کلاهبرداری قرار می‌گیریم؟

عدم آشنایی با شرایط و شیوه‌های کسب سود در هر حوزه‌ای ممکن است منجر به ضرر اشخاص شود. در مورد ارز دیجیتال نیز افرادی هستند که به طمع کسب سود بیشتر، بدون در نظر گرفتن مقررات و شیوه‌های این بازار، وارد این حیطه می‌شوند.

عدم دانش کافی

کمبود اطلاعات این افراد سبب می‌شود که به ‌راحتی مورد سوءاستفاده کلاهبرداران عرصه ارز دیجیتال قرار بگیرند. کلاهبرداران با توسل به وسایل متقلبانه، موجب فریب سرمایه‌گذاران می‌شوند. سپس سرمایه این افراد را برای خود تصاحب می‌کنند.

عدم نظارت دولت ها

تجارت ارزهای دیجیتال به ‌صورت اینترنتی صورت می‌گیرد و هیچ‌گونه نهاد دولتی در این معاملات نظارت مستقیم ندارد. همه اشخاص می‌توانند قبل ‌از سرمایه‌گذاری در زمینه ارز دیجیتال، با کارشناسان این حوزه یا وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال مشورت کنند؛ تا اطلاعاتی را در رابطه با نحوه ‌استخراج سرمایه‌ دیجیتال و شیوه‌های جلوگیری از جرائم مرتبط با این حوزه به دست آورند.

قوانین ارز دیجیتال در ایران

قوانین حاکم بر ارز های دیجیتال در ایران

در کشور ما استخراج غیرقانونی رمز ارز دیجیتال که افراد با استفاده از دستگاهی به نام ماینر آن را انجام می‌دهند، جرم محسوب می‌شود. زیرا استفاده از ماینر باید با مجوز قانونی از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شود. در غیر این صورت این اقدام غیرقانونی خواهد بود و مرتکب به ‌عنوان مجرم شناخته می‌شود.

در کشور ما خرید یا انتقال ارزهای دیجیتال جرم‌انگاری نشده است، اما استخراج غیرقانونی رمز یا کلاهبرداری یا سرقت در این زمینه قابل مجازات خواهد بود. اگر هر کدام از این موارد برای شما رخ دهد، می‌توانید با کمک وکیل ارز دیجیتال این ‌موضوع را پیگیری کنید و احقاق حق خود را از طریق قانون تقاضا کنید.

صرافی ارز دیجیتال

با گسترش ارزهای دیجیتال، مردم جهان استقبال زیادی نسبت‌ به آن نشان دادند و توجه بسیاری از افراد نسبت‌به به سمت کسب سود و درآمد از طریق ارزهای دیجیتال معطوف شد. کیف پول‌ها و صرافی‌های آنلاین ابزار تبادل رمز ارزهای دیجیتال محسوب می‌شوند. صرافی‌های رمز ارزها پایگاه‌هایی هستند که با نرم‌افزارهای طراحی‌شده در قالب کیف پول، بستری را برای عرضه و مبادله ارزهای دیجیتال فراهم می‌کنند.

از صرافی های معروفی که کاربران ایران از آنها استفاده می‌کنند میتوان به نوبیتکس، کوینکس و کوکوین اشاره کرد.

نحوه شکایت از صرافی ارز دیجیتال

نحوه شکایت از صرافی های ارز دیجتال

گاهی ممکن است سایت‌هایی به ‌صورت جعلی فعالیت کنند. یعنی ظاهر و سازوکار این سایت‌ها به گونه‌ای طراحی و اجرا شود که سرمایه‌گذاران ارز دیجیتال، آن سایت را به ‌عنوان صرافی ارز دیجیتال معتبر بشناسند. سپس اطلاعات خود را در اختیار این سایت قرار دهند. صرافی جعلی با استفاده از رمز ارز دیجیتال متعلق به مردم و دست‌کاری در خرید یا فروش ارزهای آن‌ها، مرتکب جرم می‌شود.

در این حالت سرمایه‌گذار می‌تواند برای شکایت از صرافی ارز دیجیتال اقدام کند. مشورت با وکیل برای شکایت از صرافی ارز دیجیتال ممکن است سبب شود تا بخش زیادی از سرمایه‌ای را که از این طریق از دست داده‌اید، مجدداً به شما برگردد. اگر صرافی در مقابل پولی که از شما دریافت می‌کند، بیت کوین یا سایر ارزهای دیجیتال را به شما پرداخت نکند، می‌توانید از طریق حقوقی یا کیفری این موارد را پیگیری کنید. وکیل ارز دیجیتال از طریق مراجع حقوقی الزام طرف مقابل را به انجام تعهد و استرداد وجه تقاضا می‌کند.

در صورتی ‌که شخصی با اقدامات فریب‌کارانه با هدف به دست آوردن رمز ارز دیجیتال متعلق به دیگران، سایتی را طراحی کند و از این شیوه سرمایه‌های آن‌ها را تصاحب کند، این اقدام تحت عنوان جرم کلاهبرداری قابل پیگیری خواهد بود. همچنین جرم سرقت ارز دیجیتال از طریق کیفری پیگیری می‌شود. در این شرایط وکیل برای شکایت از صرافی ارز دیجیتال اقدام می‌کند تا حق موکل خود را از از طریق کیفری احیا کند.

آشنایی با چند شیوه‌ کلاهبرداری

کلاهبرداری ارزی از طریق شیوه‌های باج‌افزار، پانزی، استخراج ابری، صرافی دیجیتال جعلی یا موارد دیگری مانند این‌ها انجام می‌شود. در ادامه سه مورد ازآن‌ها بیان می‌کنیم:

  1. باج‌افزار به این صورت است که شخصی سیستم اطلاعات شما را کدگذاری می‌کند. سپس از شما برای اعطای کلید آن تقاضای باج به صورت بیت کوین یا سایر رمز ارزها می‌کند.
  2. کلاهبرداری پانزی به حالتی گفته می‌شود که کلاهبردار اشخاصی را که در زمینه ارز دیجیتال اطلاعاتی ندارند، تشویق می‌کند تا سرمایه خود را در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند یا افراد دیگر را هم برای سرمایه‌گذاری معرفی کنند. این اقدام شبیه فعالیت شرکت‌های هرمی است. زیرا این شخص با فریب طرف مقابل به وجود صرافی یا بازار ارزی واهی، سرمایه او را تصاحب می‌کند.
  3. استخراج ابری نیز یکی از روش‌هایی است که به دروغ به افراد وعده ارائه بیت کوین رایگان داده می‌شود. یعنی کلاهبردار به اشخاص اعلام می‌کند بدون اینکه هزینه خرید ماینر را بپردازند، فقط هزینه‌ای را جهت استخراج بیت کوین پرداخت می‌کنند .در این حالت کلاهبردار هیچ‌گونه رمزی به ‌طرف مقابل نمی‌دهد و سرمایه او را تصاحب می‌کند. این مورد توسط وکیل بیت کوین قابل پیگیری خواهد بود.

تراست ولت چیست؟

در صورت هک شدن و سرقت ارز از تراست ولت چه کاری انجام دهیم؟

تراست والت کیف پول ارزی محسوب میشود که محل ذخیره سازی ارز دیجیتال است. این کیف پول مجازی، ابزاری جهت مدیریت کلیدهای عمومی و خصوصی خواهد بود که امکان هک شدن آن توسط هکرها وجود دارد. البته کیف پول تراست ولت به سختی هک میشود، اما به جهت بی احتیاطی کاربر یا تجربه مجرم امکانپذیر خواهد بود.
اگر شخصی با هک کردن حساب شما تراکنش هایی را انجام دهد یا از طریق کیف پول اینترنتی شما سرمایه ارزی را تصاحب کند، میتوانید با پیگیری دزدی از تراست ولت، استرداد وجه خود را از طریق قانون تقاضا کنید.

وکیل ارز دیجیتال

همانطور که در ابتدای بحث مطرح کردیم، به دلیل نوظهور بودن سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال در کشور ما و ناکافی بودن اطلاعات مردم در این زمینه، امکان ورود ضرر به سرمایه‌گذاران وجود دارد. همواره افرادی وجود دارند که با قصد مجرمانه و با فریب مردم، سرمایه‌های ارزی آنها را تصاحب کنند. برای آگاهی از مقررات و راههای پیشگیری از جرائم این حوزه، بهتر است با افراد قابل اعتماد و باتجربه در بازار ارز و با وکیل ارز دیجیتال مشورت کنید.

اگر به دلیل کلاهبرداری یا جرم سرقت ارز دیجیتال یا هک شدن حسابتان، سرمایه ارزی خود را از دست دادید، میتوانید از طریق قانون، برای احقاق حق خود تلاش کنید. چنانچه پیگیری این موارد را به وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال واگذار کنید، وکیل با استفاده از تجربه و مهارت خود، برای استرداد وجه شما از طریق مراجع قانونی اقدام میکند.

جهت دریافت مشاوره حقوقی در این زمینه با وکیل پایه یک دادگستری، مهدی پیشوایی در تماس باشید تا با بررسی دقیق مشکل شما بهترین راهکار را به شما معرفی کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *